vitlöksknyten

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Smälter i munnen

Ingredienser

  • Smördeg
  • Vitlök
  • Vitlöksost
  • Crème fraiche, 1 burk
  • Ananasringar
  • Kassler, ca 3-4 skivor, ganska tjocka
  • Instruktioner

    1. Tina smördegen, kavla ut den tunn och skär ut stora fyrkanter. Lägg en kasslerskiva och en ananasskiva ovanpå, blanda vitlöksosten med 2 pressade vitlöksklyftor och crème fraichen, fördela blandningen ovanpå, lägg ihop knytena med skarven neråt. Pensla med uppvispat ägg.
    2. Grädda 175-200 grader, ca 20 minuter. Ät bara en matig sallad till, ex. med majs och ärtor. Drick med fördel ett glas vin till.
    3. Man orkar bara ett knyte. Smaklig måltid. LILLALOPPAN

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben