Vitlöksribbs

Serverar: 4 portioner

Köttet blir väldigt saftigt och smakfullt...bra buffémat.

Ingredienser

  • 1 ½ - 2 kg revben av bog
  • 2 dl farinsocker
  • 5 vitlöksklyftor, hackade
  • ¾ dl Blue Dragon mörk kinesisk soja
  • 1 msk senapspulver, Colman’s
  • 1 lime, juice och skal
  • Instruktioner

    1. Stycka revbenen på längden och lägg dem i en kastrull, slå över vatten och låt koka upp.
    2. Skumma väl och låt sjuda i ca 30 minuter, spola därefter revbenen kalla och skär dem till fina bitar.
    3. Diska ur grytan, lägg i resten av ingredienserna och låt koka upp. Lägg därefter i revbenen och fyll upp med vatten tills det nätt och jämnt täcker. Låt allt sjuda i ca 15 minuter.
    4. Servera revbenen med en god sallad, ris och t.ex. BBQ sås.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben