Vitpepparsås

Receptet har jag fått av min arbetskamrat Katarina. En mycket smakrik och god sås som passar till vilken köttbit du än väljer.

Ingredienser

  • ½ gul lök, hackad
  • 1 msk hel vitpeppar, som krossas
  • 2 st grönsaksbuljongtärningar
  • 2 ½ dl crème fraiche
  • 3 dl vispgrädde
  • Salt om det behövs
  • Instruktioner

    Låt löken puttra i smör i en kastrull, tillsätt den krossade vitpepparn och buljongtärningarna. Tillsätt crème fraiche och grädden. Låt småkoka till lagom såskonsistens.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    AnnaW1 2 april 2011

    Hej! Creme Fraicheburkar finns i 5 dl och 2,5 dl. Vilken är det som gäller?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben