Waldorfssallad

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 äpplen
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 50 g vindruvor
  • 1/4 dl vispgrädde 38%
  • Dressing
  • ½ dl crème fraiche 18%
  • 4 msk majonnäs
  • ½ citron
  • Bordssalt
  • Peppar
  • Pynt
  • 30 g valnötter
  • Färsk libsticka
  • Instruktioner

    1. Dressing: Blanda crème fraiche och majonnäs, tillsätt citronsaft och smaka av med salt och peppar.
    2. Skölj äpplen och selleri och skär i små bitar, som blandas i dressingen.
    3. Innan servering tillsättes halva urkärnade druvor och den vispade grädden. Göm ett par hela druvor till dekorering.
    4. Slutligen dekoreras med valnötter, libsticka och de sista druvorna.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben