Wasabicoleslaw

Serverar: 10 portioner

Mizunasallad serveras till wasabicoleslaw. Salladen är en kålsort som har lite flikiga blad som påminner om ruccula. Smaken påminner mer om mangold eller paksoi.

Ingredienser

  • 1/3 savoikål (250 g)
  • 1 mango
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ msk strösocker
  • 1 tsk wasabi
  • 2 tsk hel kummin
  • 2 krm grön tabasco
  • 2 krm salt
  • Tillbehör
  • Mizunasallad
  • Instruktioner

    1. Strimla savoikålen fint. Skala och skär mangon i fina tärningar.
    2. Blanda alla ingredienserna och smaka av med grön tabasco och salt. Servera till strömming med mizunasallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben