Wasabifisk

Serverar: 4 portioner

Supergod gratinerad fisk med den japanska pepparroten wasabi! Wasabin finns att köpa i tub . Asiatiska hyllan.

Ingredienser

  • 600g vit fiskfilé
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk wasabi
  • Salt
  • Tillbehör
  • Ris
  • Instruktioner

    1. Fisken ska vara tinad. Ugn på 200º.
    2. Lägg filén i en smord ugnsform. Rör ihop crème fraichen och wasabin. Smaka av med salt. Bre över röran på fisken och tillaga i ugnen i 15-20 minuter eller tills fisken är vit och fast.
    3. Servera med ris, soya och en fräsch sallad till!

    Kommentarer (1)

    almerase 11 februari 2010

    Mycket enkel och god fisk om man gillar wasabi! Kommer absolut att göras igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben