Whiskeykotletter

Serverar: 6 portioner

gott gott gott.

Ingredienser

  • 6 fläskkotletter
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 dl whiskey
  • 6 tjocka skivor cheddarost
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Stek kotletterna nästan klara. Krydda och lägg upp dem på ett ugnsäkert fat. Häll på whiskyn. Täck kotletterna med skivor av cheddarost och toppa med den vispade grädden. Gratinera i 250 grader tills ytan fått fin färg.

    Kommentarer (3)

    Gul13 22 mars 2010

    Tack för ett jättegott recept. Vi serverade med hasselbackspotatis och broccoli. En femma från oss. Jag hoppas fler vågar prova.

    annikahedkvist 31 mars 2011

    Kanongott. En riktig favorit. En superlätt bjudrätt.

    evachristina 28 september 2012

    Tack för ett jättegott resept. Kryddade kotletterna oxå med pepparblandning och rosépeppar+svartpeppar. En klar femma från hela familjen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben