Whisky-kyckling

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

En av våra favoriträtter som sköter sig själv i ugnen

Ingredienser

  • 6-8 kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl grädde
  • 1 dl whisky
  • 1/2 dl kinesisk soja
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra filéerna. Lägg i en ugnsfast form Blanda resten och häll över filéerna. Grädda i 200 grader i 50-60 minuter. Vänd efter halva tiden.
    2. Servera med ris alternativt bulgur (för GI) och en god grönsallad med körsbärstomater, salladsärtor och frukt (t.ex mango, vindruvor, melon).

    Kommentarer (1)

    Eery 18 mars 2009

    Mäktigt.. men jättegott! Enkelt och kommer att ätas flera gånger=)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben