Wienernougatmousse

Serverar: 4 portioner

God efterrätt som man kan förbereda.

Ingredienser

  • 200 g nougat
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 cl rom
  • 2 äggvitor
  • Garnering
  • Grovriven vit blockchoklad
  • Färska jordgubbar
  • Citronmelissblad
  • Instruktioner

    1. Smält nougaten. Vispa crème fraichen luftig och tillsätt den plus romen i den avsvalnade nougaten. Blanda väl.
    2. Vispa slutligen vitorna till hårt skum och vänd ner dem försiktigt i nougatsmeten. Låt stå svalt. Garnera.

    Kommentarer (1)

    anneli1989 18 augusti 2009

    enkelt och supergott! Jag hoppde rommen men serverade de med en hallon kola sås. riktigt smarrigt! svärmor var gäst så jag är glad att de gick hem :D TACK!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben