Yakatana

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Köttfärsrätt som skall vara "het"

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ flaska chilisås,gärna stark
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk chilipeppar
  • 1 tsk salt
  • Lite tabasco
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl vatten
  • Vit kall sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 liten philadelfiaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Fräs köttfärsen och lök.Blanda i resten och låt puttra ca 20-30 minuter. Köttfärsen ska vara stark. Blanda såsen. Tillbehör: sallad med gurka och tomat Krossad ananas. Chips, löksmak eller naturella. Krossa chipsen på tallriken. Lägg på köttfärsen. och salladen. Bred ut den vita såsen och klicka på ananasen.

    Kommentarer (2)

    Bohlinlinda 6 januari 2010

    När jag frågar barnen - Vad ska vi äta? Säger de i kör YAKATANA... Tänkte lägga in detta recept men såg att det redan fanns här.. JÄTTE GOTT ÄR DET!!!

    ahlin 30 september 2011

    Supergott! Passar både barn och vuxna. Jeanette

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben