Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Serverar: 4 portioner

Mums!

Ingredienser

  • 1 l naturell yoghurt
  • 1 st citron (rivet skal)
  • 1/2 dl florsocker
  • 2 st mangofrukter
  • 100 g mörk choklad
  • 2 msk råsocker
  • 2 msk rostade kaffebönor
  • 1/2 msk kardemummakärnor
  • Instruktioner

    Häll yoghurten i ett kaffefilter och låt vätskan rinna av minst 30 min (gärna över natten) Blanda ner citronskalet och florsockret i yoghurten. Skala mangofrukterna och skär dem i små tärningar. Blanda även dem i yoghurten. Finhacka chokladen och krossa kaffebönor och kardemummakärnor. Blanda detta med råsockret. Varva yoghurten och krosset i 4 glas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben