Kakao Förlag har gjort det igen. Det senaste boken Kombinera mat och vin har vunnit kategorin "Litteratur utgiven av elever från Restauranghögskolan". Köp boken på Matklubben!
Kombinera mat och vin av Jens Dolk och Liselotte Forslin utnämdes med motiveringen: "En bok med utmärkta recept. Omedelbar bok, förtjänstfull en värdig uppföljare till debutboken som visar på den nya kunskap som restaurangskolorna kan förmedla."
Priset överlämnas på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 13 september. De vinnande böckerna kommer även att exponeras för branschen i Cork och i Madrid under hösten för att sedan tävla i The World Cookbook Fair Awards i Frankrike, där Kakao Förlag för övrigt tog hem två priser förra året.

Köp boken!
Ett gott vin till en god maträtt förhöjer måltiden. De två hör ihop och alla kan lära sig att kombinera mat och vin. Druvsorter och tillverkning beskrivs pedagogiskt och hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Recepten är skivna så att alla utan tidigare matlagningskunskaper ska kunna lyckas. Kombinera mat och vin lockar till att samla vännerna för en mat- och vinprovning och testa de nyvunna kunskaperna!

Maria Dahlquist
2001-08-12