Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit sig mätt utan problem. Men vad har varit bäst och vad var lite mindre bra? Läs här!





5 poäng
Azteken - fyllig tortilla med kyckling, sweet chili och guacamole.
Restaurang Zorba - lika goda grillspett som vanligt, med tzatziki och lantbröd.
Sushi-Ya - Välj 2 eller 5 bitar med lax och räka och sedvanliga tillbehör, alltid lika gott!
Bengtssons ost - En friterad camenbert ska göras av en ostmästare!

4 poäng
Restaurang G Adolf - härliga marinerade tiggerräkor med hemmagjord sås och pommes frites.
Norgod - tunnbrödsrulle med räkfyllning - generös, frisk och fräsch räkrulle, rekommenderas efter all tung festivalmat!
Kashmir - indisk lammrätt, riklig, lagom kryddig för ynka 35 kr.

3 poäng
Fernando RK - Lagom kryddig fajitas med kyckling. Trevligt presenterad.
Åkesson - Trevliga havskräftor som omväxling bland alla grillspett men tyvärr oväntat kalla och därmed något smaklösa. God gratinerad getost med honung.

2 poäng
Malmö Catering - Torr och tråkig kebab

1 poäng
Kwai San - Sämre än vanligt. Sliskig Maizenasås med smaklösa nudlar och mjöliga kycklingklumpar.
Toigyr Taekwondo - tallrik med Bulgog, Kimche och pastaknyten. Den utlovade kryddigheten var dock spårlöst försvunnen, kanske i grannens grill.


Maria Dahlquist
2000-08-16