Ett nytt samarbete har sett dagens ljus! Matklubben och dryckessiten Winespot erbjuder sina besökare ett bredare innehåll genom ett redaktionellt samarbete. På så vis kan respektive site tillfredsställa sina besökares önskemål om både mat och vin.

Pressmeddelande 010213
www.winespot.com och www.matklubben.se erbjuder genom det nystartade samarbetet en utökning av sina siters respektive innehåll. Matklubbens innehåll utökas med information om dryck medan Winespots innehåll utökas med mat. Samtidigt utökas samarbetet med Kakao Förlag genom att Winespot i sin ?nät-shop? säljer hela utbudet av böcker från Kakao Förlag, där bland annat nya upplagan av den populära boken ?Kombinera Mat och Vin? av Jens Dolk och Liselotte Forslin återfinns.
Vi har under en tid sökt hitta formen för att utöka innehållet på vår sajt med dryck. Genom samarbetet med Winespotfår vi en partner som har en seriös hållning till vin och sprit, vilket är viktigt för oss? säger Johan Lindblad, VD för Kakao Förlag och Matklubben.
?Vi är både glada och stolta att Matklubben och Kakao Förlag valt att samarbeta med oss. Jag är övertygad om att våra läsare kommer att uppskatta att få mer information om mat och attdessutom enkelt kunna köpa intressanta böcker genom oss? säger Magnus Karlsson, VD Winespot. ?Det här samarbetet är en bekräftelse på vår strävan att visa att mat och dryck hänger ihop?.

Maria Dahlquist
2001-02-16