Vilken julskinka föredrar ni att köpa, finns ju ett mycket stort utbud. Själv föredrar jag nog den färdigkokta.
Nusse16 december 2013
Vi tillagar vår själv..eller maken gör. Finns inga andra alternativ för honom. Funderar att satsa på Scans rapsgris i år. :)
annapatrik16 december 2013
Jag föredrar att koka skinkan själv, här är det tradition med dopp i gryta.
Favoritskinka är Scan Pigham eller Nyhlens, det gäller att försöka hitta en stor
och rund, inte alltid så lätt. Helst vill jag göra den klar 2 dagar i förväg, tycker
den blir bättre om den får ligga lite.
http://yrhattans.wordpress.com/
Elaine--8518 december 2013
Vi tänkte koka skinkan själva för första gången i år. Har beställt en rapsgrisskinka från en lokal chark som tar sina råvaror från närliggande gårdar. Griljeringen får nog bli på klassiskt vis.
rosatalo19 december 2013
Jag föredrar att ugnsbaka skinkan, det är ju så enkelt. Bara svepa in i folie sticka in en termometer och låta stå medans vi åker och grattar kusin Riitta på födelsedagen den 23:e. Alltså föredrar jag att köpa en icke färdigkokt.
GOD JUL!
nova0719 december 2013
Jag föredrar att göra min egen från grunden, på egen styckad skinka. Sedan marinad innan saltlake bad. Sedan efter jul köper jag gärna några färdigkokta Guldgris skinkor(om de finns kvar). De är så saftiga och jämna i kvaliteten! (Y) (Y) då blir det skivat till pålägg, pizza och pajer via frysen {eat}
busan3719 december 2013
Jag kokar alltid min själv. Det är tradition här att göra det dan före dopparedan. Sen måste ju kockan,jag, provsmaka med Johnnys sötstarka senap {cute}
eijamer19 december 2013
Min sambo fixar skinkan,Daldjöfors skinka får det bli, när producerat.
Önskar er alla en God Jul och smaklig måltid. (L)
kallebakom20 december 2013
i år blir det willys färdigkokta ska försöka hitta en 3,5kg
kallebakom20 december 2013
i år blir det willys färdigkokta ska försöka hitta en 3,5kg
Fli-san22 december 2013
Jag vill ha en så ekologisk skinka som möjligt .. dock inte helt lätt att få tag på. Så i år blir det en ekologisk, rimmad från Änglamark som jag ugnsbakar och griljerar på vanligt sätt. Det brukar bli superbra {eat}
Vetebullen22 december 2013
Vi köper en lättrökt skinka ( om vi inte har tillgång till vildsvinsskinka )och tillagar den i lergryta. Superenkelt och jättegod och saftig skinka. se mina recept om det känns intressant (Y)
stbcn112226 december 2013
Ja som startade detta inlägg köpte en färdigkokt Piggham skinka, det var den bästa skinka vi någonsin haft. God fortsättning på er alla!!! >:)
farmormor26 december 2013
Vi gör vår skinka i stekpåse i ugnen den blir supergod (Y) (Y). I år köpte vi skinka från en lokal levrantör.
eva2326 december 2013
Som vanligt köpte jag närproducerad rimmad skinka och bakade i ugnen, klassisk griljering och provsmakning dan före dopparedagen. Blev helt perfekt!
Vilken julskinka föredrar ni att köpa, finns ju ett mycket stort utbud. Själv föredrar jag nog den färdigkokta.
Vi tillagar vår själv..eller maken gör. Finns inga andra alternativ för honom. Funderar att satsa på Scans rapsgris i år. :)
Jag föredrar att koka skinkan själv, här är det tradition med dopp i gryta.
Favoritskinka är Scan Pigham eller Nyhlens, det gäller att försöka hitta en stor
och rund, inte alltid så lätt. Helst vill jag göra den klar 2 dagar i förväg, tycker
den blir bättre om den får ligga lite.
http://yrhattans.wordpress.com/
Vi tänkte koka skinkan själva för första gången i år. Har beställt en rapsgrisskinka från en lokal chark som tar sina råvaror från närliggande gårdar. Griljeringen får nog bli på klassiskt vis.
Jag föredrar att ugnsbaka skinkan, det är ju så enkelt. Bara svepa in i folie sticka in en termometer och låta stå medans vi åker och grattar kusin Riitta på födelsedagen den 23:e. Alltså föredrar jag att köpa en icke färdigkokt.
GOD JUL!
Jag föredrar att göra min egen från grunden, på egen styckad skinka. Sedan marinad innan saltlake bad. Sedan efter jul köper jag gärna några färdigkokta Guldgris skinkor(om de finns kvar). De är så saftiga och jämna i kvaliteten! (Y) (Y) då blir det skivat till pålägg, pizza och pajer via frysen {eat}
Jag kokar alltid min själv. Det är tradition här att göra det dan före dopparedan. Sen måste ju kockan,jag, provsmaka med Johnnys sötstarka senap {cute}
Min sambo fixar skinkan,Daldjöfors skinka får det bli, när producerat.
Önskar er alla en God Jul och smaklig måltid. (L)
i år blir det willys färdigkokta ska försöka hitta en 3,5kg
i år blir det willys färdigkokta ska försöka hitta en 3,5kg
Jag vill ha en så ekologisk skinka som möjligt .. dock inte helt lätt att få tag på. Så i år blir det en ekologisk, rimmad från Änglamark som jag ugnsbakar och griljerar på vanligt sätt. Det brukar bli superbra {eat}
Vi köper en lättrökt skinka ( om vi inte har tillgång till vildsvinsskinka )och tillagar den i lergryta. Superenkelt och jättegod och saftig skinka. se mina recept om det känns intressant (Y)
Ja som startade detta inlägg köpte en färdigkokt Piggham skinka, det var den bästa skinka vi någonsin haft. God fortsättning på er alla!!! >:)
Vi gör vår skinka i stekpåse i ugnen den blir supergod (Y) (Y). I år köpte vi skinka från en lokal levrantör.
Som vanligt köpte jag närproducerad rimmad skinka och bakade i ugnen, klassisk griljering och provsmakning dan före dopparedagen. Blev helt perfekt!