Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff

  • Hjotrongull 26 februari 2008

    Skrivet av anluk den 26 feb 2008

    Genomstekt. Hatar blodigt kött.


    Samma här!!!!

  • celice 26 februari 2008

    :D genomstekt

  • delikat 26 februari 2008

    Genomstekt i kanterna och mot det blodiga hållet i mitten. Absolut inte genomstekt allt i genom.

  • The_mama97mia 26 februari 2008

    erkänner att jag inte kan äta carpaccio , råbiff (inte heller halstrad sådan) samt har mkt svårt för sushi!!!!!!!!!!!!
    O så påstår jag att jag är matglad???? :'(:o:(

  • Lena 26 februari 2008

    Jag före drar genomstekt (fy för de som är blodigt) :)

  • monicadanell 26 februari 2008

    inte blodig

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.