Vi ska äta en varm skaldjurs terrin till huvudrätt. Vill ha något annolunda både till förren och efterrätten. Kanskke tips på en trevlig välkomstdrink, vi blir 4 stycken. Den 5 maj. Kul med något annorlunda, eftersom vi är i 60 års - ålder alla fyra.....
Bumbis2 maj 2012
Breasola eller carpaccio på en bädd av ruccola. Över detta olivolja och hyvlad parmesanost. Kanske en liten bit rostad baguette. Snyggt, lätt och gott.
72012 maj 2012
Ja gillar ni skaldjur så kommer här 2 mkt bra tips.....Vitlöksräkor på rostat bröd Räk- och avokadosallad
Till efterrätt...inbakad Västerbottensost i smördeg med Hjortronsås finns recept här på MK
{party}
Lycka till {eat}
Vi ska äta en varm skaldjurs terrin till huvudrätt. Vill ha något annolunda både till förren och efterrätten. Kanskke tips på en trevlig välkomstdrink, vi blir 4 stycken. Den 5 maj. Kul med något annorlunda, eftersom vi är i 60 års - ålder alla fyra.....
Breasola eller carpaccio på en bädd av ruccola. Över detta olivolja och hyvlad parmesanost. Kanske en liten bit rostad baguette. Snyggt, lätt och gott.
Ja gillar ni skaldjur så kommer här 2 mkt bra tips.....Vitlöksräkor på rostat bröd
Räk- och avokadosallad
Till efterrätt...inbakad Västerbottensost i smördeg med Hjortronsås finns recept här på MK
{party}
Lycka till {eat}
Eller varför inte....Rotsaksrårakor med örtcrèmefraiche och löjrom.
SMASKIG EFTERRÄTT
Vad har du för recept till terrinen? Ngt som finns här? Är den smördegsöverbakad?
Men nu är jag allt nyfiken på vad du gjorde för rätter igår {party}