Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ge mig tips!

  • lillawe 1 maj 2012

    Vi ska äta en varm skaldjurs terrin till huvudrätt. Vill ha något annolunda både till förren och efterrätten. Kanskke tips på en trevlig välkomstdrink, vi blir 4 stycken. Den 5 maj. Kul med något annorlunda, eftersom vi är i 60 års - ålder alla fyra.....

  • Bumbis 2 maj 2012

    Breasola eller carpaccio på en bädd av ruccola. Över detta olivolja och hyvlad parmesanost. Kanske en liten bit rostad baguette. Snyggt, lätt och gott.

  • 7201 2 maj 2012

    Ja gillar ni skaldjur så kommer här 2 mkt bra tips.....Vitlöksräkor på rostat bröd
    Räk- och avokadosallad
    Till efterrätt...inbakad Västerbottensost i smördeg med Hjortronsås finns recept här på MK
    {party}
    Lycka till {eat}

  • The_mama97mia 2 maj 2012

    Vad har du för recept till terrinen? Ngt som finns här? Är den smördegsöverbakad?

  • 7201 6 maj 2012

    Men nu är jag allt nyfiken på vad du gjorde för rätter igår {party}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.