Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glassmaskin

  • Tesslatess 17 juni 2016

    Funderar på att inhandla en glassmaskin och skulle behöva höra om en bra maskin (helst inte för dyr). Era erfarenheter och hur man gör den perfekta glassen.
    Dessutom vill jag veta om man kan frysa in hemgjord glass för att servera vid ett senare tillfälle (sonen fyller fyra och jag vill ha ett glasskalas, men vi har så många allergier i släkten och vissa barn får inte äta socker osv)

  • asaeon 19 september 2016

    Det går utmärkt att frysa in glassen i 2-3 veckor, men den blir hårdare än "köpeglass". Ta upp den 20-30 minuter innan den ska ätas, så ordnar det sig.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.