Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lite nostalgi, tack!!!

  • siggemums 13 oktober 2010

    Kom på en sak...en grönsak som serverades, när det var lite fest var Hari qotvertes eller som vi barn sa Harry kuvert. Jag minns det, för jag tyckte, att det var så gott.

  • amoz 13 oktober 2010

    Det har du alldeles rätt i(Y)

  • olandslimpa 14 oktober 2010

    smórgåstårta :-)

  • WiolaH 14 oktober 2010

    Panerade fläskkotletter, champinjonstuvning och "hasselbackspotatis"........ -vem orkar/hinner laga sån´t idag?

  • boz1965 14 oktober 2010

    Plommonspäckad grishals (karré) var också väldigt populärt.

  • WiolaH 14 oktober 2010

    Förutom haricot verts kom ju PAPRIKAN....... -hur kunde jag glömma det!
    Min mor serverade paprika i alla former och till allt: i sallad, i fiskgryta (grön paprika, kolja och grädde) och köttfärsfyllda ostgratinerade.......{eat}

  • siggemums 14 oktober 2010

    Skrivet av WiolaH den 14 okt 2010

    haricot verts


    Ja men så ska det skrivas ...tyckte väl det såg konstigt ut när jag skrev det\o/

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.