Har ätit Plankstek till middag och nu undrar jag vad ni har på era Plankstekar ???????
Jag stekte Älgfile,hade färska champinjoner,bacon,gröna ärtor,potatismos,hemmagjord bea,tomathalva med vitlök och ost..(ibland sparris)
Är det nåt jag missar...som man MÅSTE ha på plankan ????
Vi har ju alla olika upplevelser av olika maträtter!!!!!!{question}{eat}
knyppeltanten6 november 2010
Du har nog täckt in allt ;.) Vad jag minns hade jag spritsat potatismos, sånt med äggula i för att det skulle hålla formen, stekt kött, en tomathalva och bea. Det vore faktiskt gott att göra det igen :-)
soccermum6 november 2010
Mums! Håller med knyppeltanten-du har nog täckt in allt :)
Jag tycker personligen att det är supergott med en liten hög alfalfagroddar ovanpå kött eller laxbiten :P
Den ska givetvis inte med in i ugnen utan läggs isf på precis innan servering :)
Istället för tomathalva har jag en körsbärstomat i den där lilla fördjupningen i ena hörnet av plankan men tomat som tomat ;)
Plankstek är en riktig favorit här hemma...
chrisq6 november 2010
(Y)jag tycker du fått med allt ibland har jag även broccoli o lök halvor man tar vad man känner för mums
Fridalius6 november 2010
Harri covertes inlindade i bacon är ett måste!
NinniM6 november 2010
lax istället för kött är också väldigt gott..med hollandaise och grön sparris..mums!
Salgliden6 november 2010
Grön sparris med kaperstekt bacon under osttäcke. Gott så det söker.
The_mama97mia7 november 2010
Det blir oftast laxplanka här hemma, potatismos, hollandaisesås, provencalska kryddor, ibland toppar jag med bacon och riven ost. Tomathalva brukar det bli men som ngn sa ovan, det kan bli lite av varje - vad kylen bjuder.
imaes7 november 2010
Jag brukar ha i lite riven ost i moset (gärna västerbotten) och istället för en köttbit tar jag baconlindad kycklingfilé. Ett par tomathalvor toppade med svartpeppar och pressad vitlök och några broccolibuketter är gott till. Sen såklart lite bearnaise. :)
Har ätit Plankstek till middag och nu undrar jag vad ni har på era Plankstekar ???????
Jag stekte Älgfile,hade färska champinjoner,bacon,gröna ärtor,potatismos,hemmagjord bea,tomathalva med vitlök och ost..(ibland sparris)
Är det nåt jag missar...som man MÅSTE ha på plankan ????
Vi har ju alla olika upplevelser av olika maträtter!!!!!!{question}{eat}
Du har nog täckt in allt ;.) Vad jag minns hade jag spritsat potatismos, sånt med äggula i för att det skulle hålla formen, stekt kött, en tomathalva och bea. Det vore faktiskt gott att göra det igen :-)
Mums! Håller med knyppeltanten-du har nog täckt in allt :)
Jag tycker personligen att det är supergott med en liten hög alfalfagroddar ovanpå kött eller laxbiten :P
Den ska givetvis inte med in i ugnen utan läggs isf på precis innan servering :)
Istället för tomathalva har jag en körsbärstomat i den där lilla fördjupningen i ena hörnet av plankan men tomat som tomat ;)
Plankstek är en riktig favorit här hemma...
(Y)jag tycker du fått med allt ibland har jag även broccoli o lök halvor man tar vad man känner för mums
Harri covertes inlindade i bacon är ett måste!
lax istället för kött är också väldigt gott..med hollandaise och grön sparris..mums!
Grön sparris med kaperstekt bacon under osttäcke. Gott så det söker.
Det blir oftast laxplanka här hemma, potatismos, hollandaisesås, provencalska kryddor, ibland toppar jag med bacon och riven ost. Tomathalva brukar det bli men som ngn sa ovan, det kan bli lite av varje - vad kylen bjuder.
Jag brukar ha i lite riven ost i moset (gärna västerbotten) och istället för en köttbit tar jag baconlindad kycklingfilé. Ett par tomathalvor toppade med svartpeppar och pressad vitlök och några broccolibuketter är gott till. Sen såklart lite bearnaise. :)
Jag hade garanterat hoppat över ärtorna....{sick}