Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

4 övermogna bananer

  • Amandia 5 september 2009

    Jag brukar frysa dom med skalet på. Sen så tar jag fram dom och låter dom tina i en bunke. Dom är alldeles mosiga inuti sen och är perfekta att baka med. Man slipper mosa dom ;)

  • mtanglander 13 september 2009

    Jag brukar göra "glass" av dem. Skala dem och frys in dem i en påse. Ta sedan fram dem och mixa dem tillsammans med valfria bär, tex hallon eller blåbär. "Glassen" blir krämig och smakar riktigt bra. En favorit bland barnen och även för vuxna. Ett uppskattat och nyttigt mellanmål!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.