Jag brukar frysa dom med skalet på. Sen så tar jag fram dom och låter dom tina i en bunke. Dom är alldeles mosiga inuti sen och är perfekta att baka med. Man slipper mosa dom ;)
mtanglander13 september 2009
Jag brukar göra "glass" av dem. Skala dem och frys in dem i en påse. Ta sedan fram dem och mixa dem tillsammans med valfria bär, tex hallon eller blåbär. "Glassen" blir krämig och smakar riktigt bra. En favorit bland barnen och även för vuxna. Ett uppskattat och nyttigt mellanmål!
Jag brukar frysa dom med skalet på. Sen så tar jag fram dom och låter dom tina i en bunke. Dom är alldeles mosiga inuti sen och är perfekta att baka med. Man slipper mosa dom ;)
Jag brukar göra "glass" av dem. Skala dem och frys in dem i en påse. Ta sedan fram dem och mixa dem tillsammans med valfria bär, tex hallon eller blåbär. "Glassen" blir krämig och smakar riktigt bra. En favorit bland barnen och även för vuxna. Ett uppskattat och nyttigt mellanmål!