Jag fick idag smaka en helt underbar äppelpaj med vaniljkräm i botten på smuldeg och sedan äpplen och smuldeg igen är det någon som har recept på detta?
Penne24 september 2010
Om den sk vara kall så kanske man bara kan göra så att man gör en vanlig pajdeg i botten och har i äpplen och kör i ugnen, och sedan låter man den svalna och har på vaniljsås, och sedan gör man lite pajdeg i ugnen som man bara smular sönder ovanpå såsen sen. Det kanske blir nåt liknande iaf?
mattant4125 september 2010
Receptet på pajen finns i Allers nr 38 som kom ut den 16 september, har du fått tag i det eller ska jag skriva av det till dig?? Skicka i så fall gärna ett meddelande till mog så är det säkert att jag ser det.
zonale25 september 2010
Det låter som ett recept värt att testa... Kanske kan du, Matlotta, dela med dig av det?:)
Jag fick idag smaka en helt underbar äppelpaj med vaniljkräm i botten på smuldeg och sedan äpplen och smuldeg igen är det någon som har recept på detta?
Om den sk vara kall så kanske man bara kan göra så att man gör en vanlig pajdeg i botten och har i äpplen och kör i ugnen, och sedan låter man den svalna och har på vaniljsås, och sedan gör man lite pajdeg i ugnen som man bara smular sönder ovanpå såsen sen. Det kanske blir nåt liknande iaf?
Receptet på pajen finns i Allers nr 38 som kom ut den 16 september, har du fått tag i det eller ska jag skriva av det till dig?? Skicka i så fall gärna ett meddelande till mog så är det säkert att jag ser det.
Det låter som ett recept värt att testa... Kanske kan du, Matlotta, dela med dig av det?:)