Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Är så galet dålig..

  • Nusse 27 november 2012

    ..på det här med att baka! Har dock en liten tanke på att göra riktigt små efterrättspajer, fyllda med någon sorts curd och ha chokladganache på. Nu till min fråga..ska man använda färdig smördeg eller mördeg? Eller vad?

    //Anna-the VERY bad baker.

  • Countrygirl 27 november 2012

    Ett tips, köp färdiga smördegsplattor. Baka i ugn, skär itu. Köp lemoncurd och vispa grädde. Fyll smördegsplattorna, pudra med florsocker. Kommer garanterat att göra succé!

    Lycka till :)

  • Nusse 28 november 2012

    Tack! :) Ska testas! Låter himskans gott...{eat}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.