Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Angående Kola

  • billan87 6 augusti 2009

    Hej.... Jag har nyss gjort en omgång kola men nu när den har svalnat är den stenhård! Vanligtvis brukar den få ligga i en plåt utan bakplåtspapper för att skärs bort vid önskemål och det brukar gå jätte bra. Men nu är det lika hårt som sten och jag får inte ut den ur plåten! Finns något sätt att rädda min kola? Snälla HJÄLP!!!!!!!!!!!!!! :'(

  • hawksnest 6 augusti 2009

    Hej,

    Jag har provat att sätta in liknande kolor i ugnen igen på ca 80-100 grader tills den blir mjuk och då blir lättare att ta ur plåten. Jag använder alltid bakplåtspapper eller silikonform numera.

    /T

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.