Julgodis! När blir det gammalt? Hur länge håller dajm och knäck för exempel?
Tack för svar
jimboz16 december 2009
När det blir vita fläckar eller när godiset är stenhårt då är det dax att slänga .
The_mama97mia16 december 2009
hehe... julen varar väl till påska?
sessa7916 december 2009
skratt.. slapp jag stäla frågan själv.. undrade nämligen ang knäck.. tänkte om man kunde göra knäck redan nu o sen ha vid jul...
camifa16 december 2009
Men så bra....om jag kan ha det till det stelnar:) För jag har ordnat med knäck och kola i kväll, som jag har tänkt att ha till jul........BARA ATT DET STELNAR JU INTE:@:@:@:@:@
Tar det lång tid? Eller är det som jag misstänker..... att jag misslyckats.....??? Och har jag det sist nämnda, så vinner ica på det i år. Då blir det till att köpa FÄRDIGT godis. Den saken är säker:@:@:@:@:@
Så himla irriterande att alla här inne klarar att få till allt (för min del - kul för alla andra hihi)..... och så är det mig då, som låtsas att jag tycker det är roligt och att allt blir så himla bra.....usch, lägga sig snart:Z
MissLo16 december 2009
Skrivet av camifa den 16 dec 2009
Men så bra....om jag kan ha det till det stelnar:) För jag har ordnat med knäck och kola i kväll, som jag har tänkt att ha till jul........BARA ATT DET STELNAR JU INTE:@:@:@:@:@
Tar det lång tid? Eller är det som jag misstänker..... att jag misslyckats.....??? Och har jag det sist nämnda, så vinner ica på det i år. Då blir det till att köpa FÄRDIGT godis. Den saken är säker:@:@:@:@:@
Så himla irriterande att alla här inne klarar att få till allt (för min del - kul för alla andra hihi)..... och så är det mig då, som låtsas att jag tycker det är roligt och att allt blir så himla bra.....usch, lägga sig snart:Z
Jag vill minnas att jag brukar låta det sjuda i ca 45 min, såväl knäck som kola. Man får inte koka för hastigt för då blir det knallhårt utan ha plattan på ett mellanläge. Jag tror säkert du kommer att få ett jättebra godis, ge inte upp (Y)
jimboz16 december 2009
Skicka en påse till Sthlm så ska jag kommentera :)
camifa16 december 2009
45 minuter!!!!!!!!!! okey..... godiset är på väg i en degklump ifrån Oslo till S-holm :'(
Hittade ett recept här, på 12 minuter..... jaja, det var årets "hemmalagade"
Tur för mig att jag hann skriva ut på face bokk att jag varit duktig INNAN jag upptäckte att det inte gick så bra....hihi. Jadda jadda(N)
boz196517 december 2009
Skrivet av camifa den 16 dec 2009
Hej
Julgodis! När blir det gammalt? Hur länge håller dajm och knäck för exempel?
Tack för svar
Julgodis som blir för gammalt?
Har jag aaaldrig hört talas om... :p
asasto17 december 2009
Skrivet av camifa den 16 dec 2009
45 minuter!!!!!!!!!! okey..... godiset är på väg i en degklump ifrån Oslo till S-holm :'(
Hittade ett recept här, på 12 minuter..... jaja, det var årets "hemmalagade"
Tur för mig att jag hann skriva ut på face bokk att jag varit duktig INNAN jag upptäckte att det inte gick så bra....hihi. Jadda jadda(N)
Enligt min erfarenhet kan man inte lita på tidsangivelserna i recepten man måste även göra kulprov alt. använda termometer för att avgöra när det är klart.
För lös kola/knäck kan man ha i kylskåpet då går den att få bort pappret ifrån när man ska äta vilket man inte kan ifall den förvaras i rumstemperatur.
Hej
Julgodis! När blir det gammalt? Hur länge håller dajm och knäck för exempel?
Tack för svar
När det blir vita fläckar eller när godiset är stenhårt då är det dax att slänga .
hehe... julen varar väl till påska?
skratt.. slapp jag stäla frågan själv.. undrade nämligen ang knäck.. tänkte om man kunde göra knäck redan nu o sen ha vid jul...
Men så bra....om jag kan ha det till det stelnar:) För jag har ordnat med knäck och kola i kväll, som jag har tänkt att ha till jul........BARA ATT DET STELNAR JU INTE:@:@:@:@:@
Tar det lång tid? Eller är det som jag misstänker..... att jag misslyckats.....??? Och har jag det sist nämnda, så vinner ica på det i år. Då blir det till att köpa FÄRDIGT godis. Den saken är säker:@:@:@:@:@
Så himla irriterande att alla här inne klarar att få till allt (för min del - kul för alla andra hihi)..... och så är det mig då, som låtsas att jag tycker det är roligt och att allt blir så himla bra.....usch, lägga sig snart:Z
Men så bra....om jag kan ha det till det stelnar:) För jag har ordnat med knäck och kola i kväll, som jag har tänkt att ha till jul........BARA ATT DET STELNAR JU INTE:@:@:@:@:@
Tar det lång tid? Eller är det som jag misstänker..... att jag misslyckats.....??? Och har jag det sist nämnda, så vinner ica på det i år. Då blir det till att köpa FÄRDIGT godis. Den saken är säker:@:@:@:@:@
Så himla irriterande att alla här inne klarar att få till allt (för min del - kul för alla andra hihi)..... och så är det mig då, som låtsas att jag tycker det är roligt och att allt blir så himla bra.....usch, lägga sig snart:Z
Jag vill minnas att jag brukar låta det sjuda i ca 45 min, såväl knäck som kola. Man får inte koka för hastigt för då blir det knallhårt utan ha plattan på ett mellanläge. Jag tror säkert du kommer att få ett jättebra godis, ge inte upp (Y)
Skicka en påse till Sthlm så ska jag kommentera :)
45 minuter!!!!!!!!!! okey..... godiset är på väg i en degklump ifrån Oslo till S-holm :'(
Hittade ett recept här, på 12 minuter..... jaja, det var årets "hemmalagade"
Tur för mig att jag hann skriva ut på face bokk att jag varit duktig INNAN jag upptäckte att det inte gick så bra....hihi. Jadda jadda(N)
Hej
Julgodis! När blir det gammalt? Hur länge håller dajm och knäck för exempel?
Tack för svar
Julgodis som blir för gammalt?
Har jag aaaldrig hört talas om... :p
45 minuter!!!!!!!!!! okey..... godiset är på väg i en degklump ifrån Oslo till S-holm :'(
Hittade ett recept här, på 12 minuter..... jaja, det var årets "hemmalagade"
Tur för mig att jag hann skriva ut på face bokk att jag varit duktig INNAN jag upptäckte att det inte gick så bra....hihi. Jadda jadda(N)
Enligt min erfarenhet kan man inte lita på tidsangivelserna i recepten man måste även göra kulprov alt. använda termometer för att avgöra när det är klart.
För lös kola/knäck kan man ha i kylskåpet då går den att få bort pappret ifrån när man ska äta vilket man inte kan ifall den förvaras i rumstemperatur.