Ursprungligen, ja. Kom ihåg att en äkta beigl måste kokas innan den gräddas i ugnen. Det ger beiglar deras speciella konsistens, kompakt med tuggmotstånd. En riktig beigl väger inte heller mer än 85-90 gram.Jag är så himla trött på alla dessa ställen som säljer de här bröden stora som MC däck och kallar dem för beiglar. Vilket runt bröd som helst med ett hål i är inte en beigl.MVH,Seashell, amerikansk judinna som ätit beiglar i snart 36 år.
Stämmer det att bagels är ett judiskt bröd?
Ursprungligen, ja. Kom ihåg att en äkta beigl måste kokas innan den gräddas i ugnen. Det ger beiglar deras speciella konsistens, kompakt med tuggmotstånd. En riktig beigl väger inte heller mer än 85-90 gram.Jag är så himla trött på alla dessa ställen som säljer de här bröden stora som MC däck och kallar dem för beiglar. Vilket runt bröd som helst med ett hål i är inte en beigl.MVH,Seashell, amerikansk judinna som ätit beiglar i snart 36 år.