Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bagels

  • 12 januari 2001

    Stämmer det att bagels är ett judiskt bröd?

  • 12 januari 2001

    Ursprungligen, ja. Kom ihåg att en äkta beigl måste kokas innan den gräddas i ugnen. Det ger beiglar deras speciella konsistens, kompakt med tuggmotstånd. En riktig beigl väger inte heller mer än 85-90 gram.Jag är så himla trött på alla dessa ställen som säljer de här bröden stora som MC däck och kallar dem för beiglar. Vilket runt bröd som helst med ett hål i är inte en beigl.MVH,Seashell, amerikansk judinna som ätit beiglar i snart 36 år.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.