Hej, jag undrar hur länge mandelmarängerna till macroner håller sig? Kan jag baka dem redan idag, håller de då sig till jul? Hur ska jag i så fall förvara dem? Jag menar att göra själva mandelmarängerna och sedan inte fylla dem förrän precis innan vi ska äta dem, under julen.
Bumbis18 december 2010
Dom håller till jul och ska förvaras i kylen.
Mistys18 december 2010
Jag har aldrig bakat macroner och vet egentligen inte hur dom ska förvaras men som jag förstår så är det en sorts maräng eller...... går det då att förvara dom i kyl? Vanliga maränger mjuknar ju i kylen. Torrt ska ju dom förvaras och kyl är ju inte torrt. Ja, jag vet egentligen inte, var bara en tanke...!
Bumbis18 december 2010
Makroner är maräng med mandel och dom är lite sega i konsistensen och mår därför utmärkt i kylen. Jag bakade ett gäng förra veckan och dom är fortfarande jättegoda.
rostok18 december 2010
Jättemycket tack, då ska jag baka dem imorgon.
Mistys18 december 2010
Skrivet av Bumbis den 18 dec 2010
Makroner är maräng med mandel och dom är lite sega i konsistensen och mår därför utmärkt i kylen. Jag bakade ett gäng förra veckan och dom är fortfarande jättegoda.
Hej, jag undrar hur länge mandelmarängerna till macroner håller sig? Kan jag baka dem redan idag, håller de då sig till jul? Hur ska jag i så fall förvara dem? Jag menar att göra själva mandelmarängerna och sedan inte fylla dem förrän precis innan vi ska äta dem, under julen.
Dom håller till jul och ska förvaras i kylen.
Jag har aldrig bakat macroner och vet egentligen inte hur dom ska förvaras men som jag förstår så är det en sorts maräng eller...... går det då att förvara dom i kyl? Vanliga maränger mjuknar ju i kylen. Torrt ska ju dom förvaras och kyl är ju inte torrt. Ja, jag vet egentligen inte, var bara en tanke...!
Makroner är maräng med mandel och dom är lite sega i konsistensen och mår därför utmärkt i kylen. Jag bakade ett gäng förra veckan och dom är fortfarande jättegoda.
Jättemycket tack, då ska jag baka dem imorgon.
Makroner är maräng med mandel och dom är lite sega i konsistensen och mår därför utmärkt i kylen. Jag bakade ett gäng förra veckan och dom är fortfarande jättegoda.
Inte en dag utan att man lär sig något nytt (Y)