sonen fyller år till nästa helg o har önskat tacopaj, kan jag göra degen till paj botten redan på fredag??? den innehåller bakpulver,någon vänlig själ som vet??
Fannie5 mars 2010
Har fått lära mig att bakpulver ska i strax innan gräddning, annars försvinner effekten. Vet inte om det stämmer, men jag skulle nog inte ta risken.
zudette5 mars 2010
Gör i så fall hela pajen på fredagen och värm den när den ska ätas - vi gjorde så när jag fyllde år och vi hade pajbuffé! Funkade alldeles utmärkt! (Y)
sonen fyller år till nästa helg o har önskat tacopaj, kan jag göra degen till paj botten redan på fredag??? den innehåller bakpulver,någon vänlig själ som vet??
Har fått lära mig att bakpulver ska i strax innan gräddning, annars försvinner effekten. Vet inte om det stämmer, men jag skulle nog inte ta risken.
Gör i så fall hela pajen på fredagen och värm den när den ska ätas - vi gjorde så när jag fyllde år och vi hade pajbuffé! Funkade alldeles utmärkt! (Y)
I så fall hade jag förgräddat pajskalet.