Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakpulver deg!!!!????

  • matmorsan 5 mars 2010

    sonen fyller år till nästa helg o har önskat tacopaj, kan jag göra degen till paj botten redan på fredag??? den innehåller bakpulver,någon vänlig själ som vet??

  • Fannie 5 mars 2010

    Har fått lära mig att bakpulver ska i strax innan gräddning, annars försvinner effekten. Vet inte om det stämmer, men jag skulle nog inte ta risken.

  • zudette 5 mars 2010

    Gör i så fall hela pajen på fredagen och värm den när den ska ätas - vi gjorde så när jag fyllde år och vi hade pajbuffé! Funkade alldeles utmärkt! (Y)

  • siggemums 5 mars 2010

    I så fall hade jag förgräddat pajskalet.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.