Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej alla mat älskare! Kan ni hjälpa mig med en stabilt fruktmoussetårta till bröllops tårta. Tårta ska stå några timmar för att finns ingen plats i kylskår i lokalen. Jag vill inte ha extra gélatin bara för göra mousse blir stabilt. Har någon som har bra recept för det? Tackar i fö hand
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej alla mat älskare!
Kan ni hjälpa mig med en stabilt fruktmoussetårta till bröllops tårta. Tårta ska stå några timmar för att finns ingen plats i kylskår i lokalen. Jag vill inte ha extra gélatin bara för göra mousse blir stabilt. Har någon som har bra recept för det?
Tackar i fö hand