Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

bikarbonat som bakpulver?

  • jojsich 23 juli 2008

    är det nån som vet om det funkar att ersätta bakpulver med bikarbonat och isf skillnaden i mängd?
    står utan bakpulver men vill gärna baka. nu.

  • lennali 23 juli 2008

    Hej Jojsich
    Har gogglat på internet, man tar halva mängden bikarbonat jämfört med bakpulver.

    Lycka till//Lena

  • jojsich 23 juli 2008

    tusen tack Lena.
    nu hoppas jag på härliga hallonkakor till kvällen.:)

  • Limparion 19 september 2008

    hmmm, visst bör man ha något syrligt i också om man bakar på bikarbonat? filmjölk eller lingonsylt eller citronsaft eller dylikt?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.