Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti/Cantuccini

  • Roggan 20 november 2009

    Hej!

    Jag skulle vilja ha ett bra grundrecept på biscotti eller cantuccini.
    Problemet är att de flesta jag smakat, som andra bakat, har varit lite mer likt mördegskakor i konsistensen. Jag vill att de ska vara lite luftigare och knaprigare. Lite mer som de man köper.
    Någon som har något bra tips?
    Tacksam för svar!

    /Roggan

  • Roggan 20 november 2009

    *puffar* lite

  • stallperso 22 november 2009

    här är en hemsida där det kanske är de sorters biscotti du vill ha?

    http://louisespis.blogspot.com/2009/05/basta-biscotti-recepet.html

  • AnneNi 22 november 2009

    I Vår kokbok finns det ett bra recept på biscotti... Har du den boken? Annars kan jag skriva in receptet.

  • Roggan 22 november 2009

    Tackar och bockar!
    Ska testa båda två.
    AnneNi, skriv in receptet så att fler får ta del av det

  • asalinneanilsson 22 november 2009

    I kokboken Under valnötsträdet tror jag det finns ett bra recept på just italienska skorpor.
    Om det inte var i den kokboken så är det i en annan av samma författare - som jag just nu glömt namnet på. Anna Bergenström eller något liknande (?)
    De var i varje fall ingen mördegssmak utan de var riktigt hårda och kräver friska tänder.

  • AnneNi 23 november 2009

    Nu har jag lagt in receptet på min sida.
    www.matklubben.se/recept/italienska_mandelskorpor_77681.html
    Hoppas de faller er i smaken!

  • Okänd 26 november 2009

    Chocolate chip biscotti

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.