Jag skulle vilja ha ett bra grundrecept på biscotti eller cantuccini.
Problemet är att de flesta jag smakat, som andra bakat, har varit lite mer likt mördegskakor i konsistensen. Jag vill att de ska vara lite luftigare och knaprigare. Lite mer som de man köper.
Någon som har något bra tips?
Tacksam för svar!
/Roggan
Roggan20 november 2009
*puffar* lite
stallperso22 november 2009
här är en hemsida där det kanske är de sorters biscotti du vill ha?
I Vår kokbok finns det ett bra recept på biscotti... Har du den boken? Annars kan jag skriva in receptet.
Roggan22 november 2009
Tackar och bockar!
Ska testa båda två.
AnneNi, skriv in receptet så att fler får ta del av det
asalinneanilsson22 november 2009
I kokboken Under valnötsträdet tror jag det finns ett bra recept på just italienska skorpor.
Om det inte var i den kokboken så är det i en annan av samma författare - som jag just nu glömt namnet på. Anna Bergenström eller något liknande (?)
De var i varje fall ingen mördegssmak utan de var riktigt hårda och kräver friska tänder.
AnneNi23 november 2009
Nu har jag lagt in receptet på min sida.
www.matklubben.se/recept/italienska_mandelskorpor_77681.html
Hoppas de faller er i smaken!
Hej!
Jag skulle vilja ha ett bra grundrecept på biscotti eller cantuccini.
Problemet är att de flesta jag smakat, som andra bakat, har varit lite mer likt mördegskakor i konsistensen. Jag vill att de ska vara lite luftigare och knaprigare. Lite mer som de man köper.
Någon som har något bra tips?
Tacksam för svar!
/Roggan
*puffar* lite
här är en hemsida där det kanske är de sorters biscotti du vill ha?
http://louisespis.blogspot.com/2009/05/basta-biscotti-recepet.html
I Vår kokbok finns det ett bra recept på biscotti... Har du den boken? Annars kan jag skriva in receptet.
Tackar och bockar!
Ska testa båda två.
AnneNi, skriv in receptet så att fler får ta del av det
I kokboken Under valnötsträdet tror jag det finns ett bra recept på just italienska skorpor.
Om det inte var i den kokboken så är det i en annan av samma författare - som jag just nu glömt namnet på. Anna Bergenström eller något liknande (?)
De var i varje fall ingen mördegssmak utan de var riktigt hårda och kräver friska tänder.
Nu har jag lagt in receptet på min sida.
www.matklubben.se/recept/italienska_mandelskorpor_77681.html
Hoppas de faller er i smaken!
Chocolate chip biscotti