Jag har bakat biskvier med punschkräm ett par gånger, mycket gott. Däremot får jag alltid problem när jag ska doppa biskvierna i choklad, den rinner liksom bort, fäster inte på smörkrämen. Biskvierna har stått kallt i en timme innan jag försöker applicera den smälta chokladen, men det vill sig inte riktigt. Någon som vet vad som kan vara fel?
aylar22 november 2013
Skrivet av uffee1 den 22 nov 2013
Jag har bakat biskvier med punschkräm ett par gånger, mycket gott. Däremot får jag alltid problem när jag ska doppa biskvierna i choklad, den rinner liksom bort, fäster inte på smörkrämen. Biskvierna har stått kallt i en timme innan jag försöker applicera den smälta chokladen, men det vill sig inte riktigt. Någon som vet vad som kan vara fel?
Jag brukar blanda min choklad med en matsked olja och låta den svalna lite innan jag doppar biskvierna. Rinner mindre då! Hoppas det kan vara till någon hjälp.
husmusen8824 november 2013
Har aldrig haft det problemet, men låter som att din smälta choklad är på tok för varm och den rinner av därför. I en del recept står det att man ska tillsätta olja men det gör jag aldrig.
mep26 november 2013
Lägg in biskvierna i frysen en timme, och doppa dom sedan i chokladen. Stelnar med en gång. Lycka till.
Jag har bakat biskvier med punschkräm ett par gånger, mycket gott. Däremot får jag alltid problem när jag ska doppa biskvierna i choklad, den rinner liksom bort, fäster inte på smörkrämen. Biskvierna har stått kallt i en timme innan jag försöker applicera den smälta chokladen, men det vill sig inte riktigt. Någon som vet vad som kan vara fel?
Jag har bakat biskvier med punschkräm ett par gånger, mycket gott. Däremot får jag alltid problem när jag ska doppa biskvierna i choklad, den rinner liksom bort, fäster inte på smörkrämen. Biskvierna har stått kallt i en timme innan jag försöker applicera den smälta chokladen, men det vill sig inte riktigt. Någon som vet vad som kan vara fel?
Jag brukar blanda min choklad med en matsked olja och låta den svalna lite innan jag doppar biskvierna. Rinner mindre då! Hoppas det kan vara till någon hjälp.
Har aldrig haft det problemet, men låter som att din smälta choklad är på tok för varm och den rinner av därför. I en del recept står det att man ska tillsätta olja men det gör jag aldrig.
Lägg in biskvierna i frysen en timme, och doppa dom sedan i chokladen. Stelnar med en gång. Lycka till.