Jag ska baka en laddning av biskvier och undrar vad ni smaksätter smörkrämen med, eller är krämen naturell?Jag tänkte tillsätta lite arraksessens,vad tror ni om det?
Aspholme6 december 2007
OOOOO biskvier, jag älskar dem! Har du någe bra recept?
Okänd6 december 2007
Jag har ett smaskigt recept.Hade du velat ha det?Var lägger jag bäst in det nånstans tycker du?
Aspholme6 december 2007
Lägg det bland dina recept, så hämtar jag den! Nu är det kört med bantningen :-)
nettans6 december 2007
Jag har lagt in recept på jättegoda biskvier och absolut ha lite arrak i det är supergott!!
Det har jag alltid. :)
Okänd6 december 2007
Skrivet av Aspholme den 6 dec 2007
Lägg det bland dina recept, så hämtar jag den! Nu är det kört med bantningen :-)
Okej,jag lägger in receptet kanske redan imorn.
Bantningen kan väl vänta till efter jul?:D
Okänd6 december 2007
Har just kollat in Nettans recept och vi har exakt lika ingredienser och mängd.Va bra,nu slapp jag skriva receptet haha.Nu kan jag och Aspeholm sätta igång baket.Tack Nettan.(Y)
Aspholme6 december 2007
Tack Liliane o Nettan. Och jag som har lovat att banta !!!
Okänd6 december 2007
Skrivet av Aspholme den 6 dec 2007
Tack Liliane o Nettan. Och jag som har lovat att banta !!!
Det löftet kan du väl hålla genom att bara skjuta upp bantningen på obestämd tid,bra ide,va?Själv vill jag ha lite maghull när det är vinter och kallt.Det är då man behöver lite extra kalorier,haha.Jag slår nog till med dubbel sats till mitt biskvibak.(Y)
lennali9 december 2007
Arraksessens i smörkrämen till biskvierna är ett bra val, själv sätter jag päronessens och färgar smörkrämen med grönfärg.
mumsigt9 december 2007
Banta gör vi på natten:p:p:p
Aspholme10 december 2007
Nåt jag har missat? :o
Superbruden10 december 2007
Jo, jag gör biskvier varje jul.. Jag brukar smaksätta med romessens och lite kakao... samt vaniljsocker... Blir jättesmaskigt så testa du, det låter smarrigt...(Y)
Okänd10 december 2007
Va gott det lät med päronessens.Det får testas vid nästa bak.Just nu har jag över 70 st i frysen.(Y)
Jag ska baka en laddning av biskvier och undrar vad ni smaksätter smörkrämen med, eller är krämen naturell?Jag tänkte tillsätta lite arraksessens,vad tror ni om det?
OOOOO biskvier, jag älskar dem! Har du någe bra recept?
Jag har ett smaskigt recept.Hade du velat ha det?Var lägger jag bäst in det nånstans tycker du?
Lägg det bland dina recept, så hämtar jag den! Nu är det kört med bantningen :-)
Jag har lagt in recept på jättegoda biskvier och absolut ha lite arrak i det är supergott!!
Det har jag alltid. :)
Lägg det bland dina recept, så hämtar jag den! Nu är det kört med bantningen :-)
Okej,jag lägger in receptet kanske redan imorn.
Bantningen kan väl vänta till efter jul?:D
Har just kollat in Nettans recept och vi har exakt lika ingredienser och mängd.Va bra,nu slapp jag skriva receptet haha.Nu kan jag och Aspeholm sätta igång baket.Tack Nettan.(Y)
Tack Liliane o Nettan. Och jag som har lovat att banta !!!
Tack Liliane o Nettan. Och jag som har lovat att banta !!!
Det löftet kan du väl hålla genom att bara skjuta upp bantningen på obestämd tid,bra ide,va?Själv vill jag ha lite maghull när det är vinter och kallt.Det är då man behöver lite extra kalorier,haha.Jag slår nog till med dubbel sats till mitt biskvibak.(Y)
Arraksessens i smörkrämen till biskvierna är ett bra val, själv sätter jag päronessens och färgar smörkrämen med grönfärg.
Banta gör vi på natten:p:p:p
Nåt jag har missat? :o
Jo, jag gör biskvier varje jul.. Jag brukar smaksätta med romessens och lite kakao... samt vaniljsocker... Blir jättesmaskigt så testa du, det låter smarrigt...(Y)
Va gott det lät med päronessens.Det får testas vid nästa bak.Just nu har jag över 70 st i frysen.(Y)