Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bra recept på hastbullar?

  • Snoffa 20 februari 2010

    Hejsan!
    Är det någon som har något bra recept på hastbullar?
    Blir jätteglad om någon har. :)
    Ska ha friluftsdag på tisdag och tror ni man kan ha med sånna? :p

  • boz1965 20 februari 2010

    Gör du en sökning på "hastbullar" får du upp 11 olika recept.

  • siggemums 20 februari 2010

    Hastbullar brukar vara godast att äta helt nybakade.

  • Mistys 21 februari 2010

    Precis, hastbullar är godast samma dag. Kan du inte baka muffins eller liknande som håller sig goda ett tag? Annars finns ju fler recept här på mk som någon skrev :)

  • camillaocamilla 21 februari 2010

    Under hela min uppväxt fick jag med mig pizza-bullar på utflykter.
    Finns inget som slår det. Dom kan du göra dagen innan.

    Pizza deg:
    2 1/2 dl vatten
    50g jäst
    salt
    lite olja
    6 dl vetemjöl
    Låt degen jäsa i 30 min. Kavla ut och bred ett tunt lager smör på. Lägg på rökt påläggsskinka, pizzaost och oregano. Rulla ihop, skär i skivor och lägg på en pålt med bakplåtspapper. Jäs igen i 30 min. Pensla med ägg och stö över lite ost till. In i ugn i ca 8-10 min. ( man kan använda lite pizzasås i men då blir dom lite blöta, och äkliga dagen efter, dom blir godast utan)

    Lycka till.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.