Hejsan!
Är det någon som har något bra recept på hastbullar?
Blir jätteglad om någon har. :)
Ska ha friluftsdag på tisdag och tror ni man kan ha med sånna? :p
boz196520 februari 2010
Gör du en sökning på "hastbullar" får du upp 11 olika recept.
siggemums20 februari 2010
Hastbullar brukar vara godast att äta helt nybakade.
Mistys21 februari 2010
Precis, hastbullar är godast samma dag. Kan du inte baka muffins eller liknande som håller sig goda ett tag? Annars finns ju fler recept här på mk som någon skrev :)
camillaocamilla21 februari 2010
Under hela min uppväxt fick jag med mig pizza-bullar på utflykter.
Finns inget som slår det. Dom kan du göra dagen innan.
Pizza deg:
2 1/2 dl vatten
50g jäst
salt
lite olja
6 dl vetemjöl
Låt degen jäsa i 30 min. Kavla ut och bred ett tunt lager smör på. Lägg på rökt påläggsskinka, pizzaost och oregano. Rulla ihop, skär i skivor och lägg på en pålt med bakplåtspapper. Jäs igen i 30 min. Pensla med ägg och stö över lite ost till. In i ugn i ca 8-10 min. ( man kan använda lite pizzasås i men då blir dom lite blöta, och äkliga dagen efter, dom blir godast utan)
Hejsan!
Är det någon som har något bra recept på hastbullar?
Blir jätteglad om någon har. :)
Ska ha friluftsdag på tisdag och tror ni man kan ha med sånna? :p
Gör du en sökning på "hastbullar" får du upp 11 olika recept.
Hastbullar brukar vara godast att äta helt nybakade.
Precis, hastbullar är godast samma dag. Kan du inte baka muffins eller liknande som håller sig goda ett tag? Annars finns ju fler recept här på mk som någon skrev :)
Under hela min uppväxt fick jag med mig pizza-bullar på utflykter.
Finns inget som slår det. Dom kan du göra dagen innan.
Pizza deg:
2 1/2 dl vatten
50g jäst
salt
lite olja
6 dl vetemjöl
Låt degen jäsa i 30 min. Kavla ut och bred ett tunt lager smör på. Lägg på rökt påläggsskinka, pizzaost och oregano. Rulla ihop, skär i skivor och lägg på en pålt med bakplåtspapper. Jäs igen i 30 min. Pensla med ägg och stö över lite ost till. In i ugn i ca 8-10 min. ( man kan använda lite pizzasås i men då blir dom lite blöta, och äkliga dagen efter, dom blir godast utan)
Lycka till.