Jag har inte bland mina recept - men Rimbobullar är en klar favvo! Den finns i många olika upplagor på recept här på matklubben.se
kickiekblad12 mars 2008
du kan väl inga smskiga recept
vonkiz12 mars 2008
skojar bara lila mamsen (L)
kickiekblad12 mars 2008
till mama97mia tackar så mycket
lennali12 mars 2008
Jag har en del bullrecept på min sida. Vill du ha förslag här på recept hör av dig.
Hälsningar Lena
enAnnan12 mars 2008
Själv tycker jag att de "vanliga" med mycket socker och kanel är de som är godast.
Jag kör receptet från Vetemjöls-påsen,
eller numer kör jag på känn.
;)
Sist fyllde vi med jordggubbssylt (inget smör, kanel eller socker) innan vi rullade ihop och skar och dekorerade med rosa pärlsocker förstås.
Det blev gott
:)
tilda12 mars 2008
Testa att fylla med smör och mandelmassa eller smör, socker och kakao.(Y)
Hjotrongull12 mars 2008
Jag har mummabullar inlagda bland mina recept....Enkla att göra men himlans goda(Y)
jas6512 mars 2008
Följ det recept som står på mjölpåsen, men personligen så gillar bättre margaring ( flytande ) istället för smör. Sen mycket fyllning av kanel, kardemumma,socker och krossade hasselnötter. Även mandelmassa och ägg går bra det har dom karlspaderbullar vilket ger en mjukare ton till bullarna.
Mvh
Höfta mera
Anders
tina6212 mars 2008
Ett mycket gott tips är att göra toca smet och lägga i och en liten klick på toppen.
Suveränt goda. Nu är det de ända bullar som går åt här.
Okänd13 mars 2008
Glöm inte att tillsätta ca 2 tsk bakpulver i degen,blir så porösa bullar.
Tips:När du har bakat ut bullarna så strö på lite kanel blandat med socker ovanpå,pensla med ägg och strö på pärlsocker.
camillaf1413 mars 2008
Äppelbullar: vanliga kanelbullar men i fyllningen har jag smör och rivna äpplen, mums!
Blåbärsbullar: vanliga kanelbullar men med smör, blåbär och florsocker som fyllning, kanongott.
(Y)
marinkovic13 mars 2008
(L)
Jag har ett bra recept på bullar på min sida.Jag brukar oxå blanda fyllningar som margarin,kanel,socker.Eller malda hasselnötter med margarin & lite socker.Även marsankräm med lite limesaft i bara några krm.
Porösa bullar få man om man tillsätter ett helt ägg i smeten& dra ut lite på jäsningen gärna 40 minuter istället för 30 minuter som det ofta står i recepten.
Mums för nybakta bullar & en kopp varm vit chokladmjölk.(L)
nån som har nåt smaskit recet på bullar(Y)
nån som har nåt smaskit recet på bullar(Y)
nej det har jag inte men leta vidare :p
Jag har inte bland mina recept - men Rimbobullar är en klar favvo! Den finns i många olika upplagor på recept här på matklubben.se
du kan väl inga smskiga recept
skojar bara lila mamsen (L)
till mama97mia tackar så mycket
Jag har en del bullrecept på min sida. Vill du ha förslag här på recept hör av dig.
Hälsningar Lena
Själv tycker jag att de "vanliga" med mycket socker och kanel är de som är godast.
Jag kör receptet från Vetemjöls-påsen,
eller numer kör jag på känn.
;)
Sist fyllde vi med jordggubbssylt (inget smör, kanel eller socker) innan vi rullade ihop och skar och dekorerade med rosa pärlsocker förstås.
Det blev gott
:)
Testa att fylla med smör och mandelmassa eller smör, socker och kakao.(Y)
Jag har mummabullar inlagda bland mina recept....Enkla att göra men himlans goda(Y)
Följ det recept som står på mjölpåsen, men personligen så gillar bättre margaring ( flytande ) istället för smör. Sen mycket fyllning av kanel, kardemumma,socker och krossade hasselnötter. Även mandelmassa och ägg går bra det har dom karlspaderbullar vilket ger en mjukare ton till bullarna.
Mvh
Höfta mera
Anders
Ett mycket gott tips är att göra toca smet och lägga i och en liten klick på toppen.
Suveränt goda. Nu är det de ända bullar som går åt här.
Glöm inte att tillsätta ca 2 tsk bakpulver i degen,blir så porösa bullar.
Tips:När du har bakat ut bullarna så strö på lite kanel blandat med socker ovanpå,pensla med ägg och strö på pärlsocker.
Äppelbullar: vanliga kanelbullar men i fyllningen har jag smör och rivna äpplen, mums!
Blåbärsbullar: vanliga kanelbullar men med smör, blåbär och florsocker som fyllning, kanongott.
(Y)
(L)
Jag har ett bra recept på bullar på min sida.Jag brukar oxå blanda fyllningar som margarin,kanel,socker.Eller malda hasselnötter med margarin & lite socker.Även marsankräm med lite limesaft i bara några krm.
Porösa bullar få man om man tillsätter ett helt ägg i smeten& dra ut lite på jäsningen gärna 40 minuter istället för 30 minuter som det ofta står i recepten.
Mums för nybakta bullar & en kopp varm vit chokladmjölk.(L)