Jag ska göra Fikonbollar och de är doppade i smält choklad blandat med 10-20 g kockosfett. Kan man byta ut kockosfettet mot något annat? Det finns bara halvkilospaket här och jag använder aldrig till något annat och spara det år från år går ju inte. I år har jag köpt ett paket men jag planerar för nästa år :-)
Jaha, det ska jag göra nästa gång. Undrar varför de har kokosfett med när det inte behövs
helenepe17 december 2011
Kokosfettet ger chokladen en glansigare yta tror jag. Så det är mest med för att det ska vara snyggt. Tror man kan få samma effekt med t ex lite matolja.
Kokosfettet ger chokladen en glansigare yta tror jag. Så det är mest med för att det ska vara snyggt. Tror man kan få samma effekt med t ex lite matolja.
Jag ska göra Fikonbollar och de är doppade i smält choklad blandat med 10-20 g kockosfett. Kan man byta ut kockosfettet mot något annat? Det finns bara halvkilospaket här och jag använder aldrig till något annat och spara det år från år går ju inte. I år har jag köpt ett paket men jag planerar för nästa år :-)
Jag doppar mina i enbart smält choklad.
Jaha, det ska jag göra nästa gång. Undrar varför de har kokosfett med när det inte behövs
Kokosfettet ger chokladen en glansigare yta tror jag. Så det är mest med för att det ska vara snyggt. Tror man kan få samma effekt med t ex lite matolja.
Kokosfettet ger chokladen en glansigare yta tror jag. Så det är mest med för att det ska vara snyggt. Tror man kan få samma effekt med t ex lite matolja.
det låter bra. Ska anteckna det till nästa år.