Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Byta ut vispgärdde till 26%ig grädde i pannacotta?

  • Hausti 27 december 2011

    Min fundering inför nyår är om det går att ha en smalare grädde i pannacotta? Gubben behöver tänka på procenten ;)

  • safir74 27 december 2011

    Japp det går att göra pannacotta på 26%ig grädde. I somras gjorde jag pannacotta på arlas smaksatta grädde och den är på 27% och resultatet blev bra.

  • husmusen88 27 december 2011

    Pannacottan jag gör går att göra på hälften mjölk, hälften grädde, "gräddmjölk". Så visst går det att byta ut, men ju mer grädde desto godare.

  • Hausti 27 december 2011

    TACK! Då är det bara att tuta och köra!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.