Hallå!
Jag har ett riktigt I-landsproblem just nu. Långt till affären och har ingen grädde hemma. Är det möjligt tror ni att byta ut grädden i cheesecake-recepten mot créme fraiche istället? Letat runt på nätet, men det är riktigt svårt att hitta ett vettigt svar. Nånstans stod det att kakan kan bli lite mer kompakt. Någon som har erfarenhet av detta enorma problem? :)
//Alexandra
Pannband119 mars 2011
Hej, det borde gå eftersom i smördgåstårta går de jätte bra. Mvh Alle
Hallå!
Jag har ett riktigt I-landsproblem just nu. Långt till affären och har ingen grädde hemma. Är det möjligt tror ni att byta ut grädden i cheesecake-recepten mot créme fraiche istället? Letat runt på nätet, men det är riktigt svårt att hitta ett vettigt svar. Nånstans stod det att kakan kan bli lite mer kompakt. Någon som har erfarenhet av detta enorma problem? :)
//Alexandra
Hej, det borde gå eftersom i smördgåstårta går de jätte bra. Mvh Alle