Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfavorit!

  • 16 februari 2001

    Behöver du stilla ditt chokladsug?Inhandla chokald med hög kakaohalt, ca 75%, gärna Valrhona.Smält 75 g osaltat smör, tag kastrull från platta och låt den hackade chokladen långsamt smälta däri. Vispa samtidigt 2 äggulor och 1 ägg med 2 msk socker i ca 10 min. Vända sakta ner chokladen få tag.Lägg hallon i portionsformar och fyll på med choladsmeten, inte ända upp till kanten, den sväller som en sufflé i ugnens 225 grader i 10 minuter. Servera direkt, en lite citronmelisskvist och ett glas Tokaij.Megamums!!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.