Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse utan ägg

  • mariaengstrom 13 maj 2009

    Ska göra efterrätt till äggallergiker. Hade tänkt mig vit och mörk chokladmousse. När jag tittar på recept så är det oftast inte ägg i den vita men alltid i den mörka, någon som vet varför?

    Man borde väl kunna ta receptet på den vita moussen och bara byta ut mot mörk choklad?

  • malincalla 13 maj 2009

    Jag har aldrig sett ett recept på cokladmousse utan ägg, men jag är väldigt mycket nybörjare inom efterrättsgenren. Men har du hittat ett recept utan ägg så är det ju bara att prova att byta till mörk choklad. Det borde inte vara några som helst problem! :)

  • Fiona 13 maj 2009

    vispgrädde blandat med florsocker - vispa lätt
    tillsätt smält choklad och vispa till lagom konsistens - servera.

  • mariaengstrom 13 maj 2009

    Tack för svaren! Skall göra till 25 personer, men får nog testa till 4 personer först =)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.