ska baka kakor och det skulle vara apelsinskal i. nu har jag inga apelsiner hemma, men tror ni att jag kan använda contreau som smaksättare istället? typ 1 tsk? eller har det fel effekt? det skulle vara skal från 2 apelsiner.
tacksam för svar!
mariad24 september 2007
Visst kan du göra det! Cointreaun ger dessutom en lite sötare smak så dra i så fall ner på sockret om receptet äinnehåller det, vilket jag misstänker.
Det finns även fryst koncentrerad apelsinjuice, bra att ha hemma i frysen när det tryter!
ska baka kakor och det skulle vara apelsinskal i. nu har jag inga apelsiner hemma, men tror ni att jag kan använda contreau som smaksättare istället? typ 1 tsk? eller har det fel effekt? det skulle vara skal från 2 apelsiner.
tacksam för svar!
Visst kan du göra det! Cointreaun ger dessutom en lite sötare smak så dra i så fall ner på sockret om receptet äinnehåller det, vilket jag misstänker.
Det finns även fryst koncentrerad apelsinjuice, bra att ha hemma i frysen när det tryter!