Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

contreau istället för apelsinskal?

  • kisax 22 september 2007

    ska baka kakor och det skulle vara apelsinskal i. nu har jag inga apelsiner hemma, men tror ni att jag kan använda contreau som smaksättare istället? typ 1 tsk? eller har det fel effekt? det skulle vara skal från 2 apelsiner.
    tacksam för svar!

  • mariad 24 september 2007

    Visst kan du göra det! Cointreaun ger dessutom en lite sötare smak så dra i så fall ner på sockret om receptet äinnehåller det, vilket jag misstänker.

    Det finns även fryst koncentrerad apelsinjuice, bra att ha hemma i frysen när det tryter!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.