Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Creem cheese

  • leemland 5 februari 2011

    Jag undrar vad man kan byta ut creem cheesen(philadelphia) mot när man gör cup-cakes. ?

    Har tidigare testat med philadelphia med ingen i familjen gillade det så dom hamnade snappt i soporna. Så nu undrar jag om man kan ta något annat?

    Ha det så brrra. :P

  • Bumbis 5 februari 2011

    Det är ju liksom osten som gör cupcaksen men om du vispar grädde hårt kan du ju spritsa ut den på muffinsarna. Grädde går ju bra att färga om du vill de. Dom håller nog inte lika länge i kylen som dom med ost.

  • emmschen 5 februari 2011

    Har du tittat på denna sida?
    http://tartspecialisten.se/

    Där finns det recept på smörkräm och "fluff" som ser jättefint ut...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.