Jag undrar vad man kan byta ut creem cheesen(philadelphia) mot när man gör cup-cakes. ?
Har tidigare testat med philadelphia med ingen i familjen gillade det så dom hamnade snappt i soporna. Så nu undrar jag om man kan ta något annat?
Ha det så brrra. :P
Bumbis5 februari 2011
Det är ju liksom osten som gör cupcaksen men om du vispar grädde hårt kan du ju spritsa ut den på muffinsarna. Grädde går ju bra att färga om du vill de. Dom håller nog inte lika länge i kylen som dom med ost.
emmschen5 februari 2011
Har du tittat på denna sida?
http://tartspecialisten.se/
Där finns det recept på smörkräm och "fluff" som ser jättefint ut...
Jag undrar vad man kan byta ut creem cheesen(philadelphia) mot när man gör cup-cakes. ?
Har tidigare testat med philadelphia med ingen i familjen gillade det så dom hamnade snappt i soporna. Så nu undrar jag om man kan ta något annat?
Ha det så brrra. :P
Det är ju liksom osten som gör cupcaksen men om du vispar grädde hårt kan du ju spritsa ut den på muffinsarna. Grädde går ju bra att färga om du vill de. Dom håller nog inte lika länge i kylen som dom med ost.
Har du tittat på denna sida?
http://tartspecialisten.se/
Där finns det recept på smörkräm och "fluff" som ser jättefint ut...