Hej på er, jag ska till min dotters dop göra ett antal olika sorters cupcakes i miniformat.
Tänkte ha en chokladmuffin med vit choklad frostning, men skulle vilja ha en fyllning för att dämpa sötman lite, vad skulle passa? Hallon och blåbär kommer att vara med i andra sorter så dess bär är uteslutna.
Vad tror ni skulle funka?
Chillit11 november 2010
borde inte jordgubb funka?
The_mama97mia11 november 2010
Vad ambitiöst! Jag tänker kiwimos, eller passionsfrukt (blir lite dyrt bara) eller aprikospuré du vet typ barnmatsburk. Aprikos o choklad är urgott.
Lenkan11 november 2010
Varför inte lime? Jag brukar ha citron eller limemousse tillsammans med vit choklad i mina tårtor och det är supergott
Eery11 november 2010
lime tycker jag bryter av fint mot vit choklad.. apelsin mot den mörka
lite tråkigt kanske, chili är gott i mörk choklad om det skulle gå att använda på nått vis?
JoJo0211 november 2010
Skrivet av mama97mia den 11 nov 2010
Vad ambitiöst! Jag tänker kiwimos, eller passionsfrukt (blir lite dyrt bara) eller aprikospuré du vet typ barnmatsburk. Aprikos o choklad är urgott.
Kiwi lät spännande, hur skulle man gå tillväga, blanda det med något? eller bara lägga i färsk kiwi?
JoJo0211 november 2010
Skrivet av Lenkan den 11 nov 2010
Varför inte lime? Jag brukar ha citron eller limemousse tillsammans med vit choklad i mina tårtor och det är supergott
Lime låter också gott, men blir det inte lite mycket "kladd" med en mousse och sedan en frosting?
Eller det kanske funkar. Recept på limemousse?
Penne11 november 2010
Nu ville du visserligen ha nåt för o dämpa det söta, men jag måste bara säga min godaste fyllning, funkar till vanliga muffins också.
Kolasås eller kokad kondenserad mjölk, typ knappt en matsked i varje. O sen blanda vispad grädde med samma som du fyllde med, och toppa muffinsen med detta. Det är så gott!
The_mama97mia11 november 2010
Ang kiwi tänkte jag bara mosad färsk kiwi, typ spruta in i cupcakes innan frosting går på? Jag har faktiskt inte gjrot det själv tänkte bara att smaken vore bra.
JoJo0211 november 2010
Skrivet av Penne den 11 nov 2010
Nu ville du visserligen ha nåt för o dämpa det söta, men jag måste bara säga min godaste fyllning, funkar till vanliga muffins också.
Kolasås eller kokad kondenserad mjölk, typ knappt en matsked i varje. O sen blanda vispad grädde med samma som du fyllde med, och toppa muffinsen med detta. Det är så gott!
Den fyllningen har jag tänkt att ha i en "vanlig" muffins med whipped cream frosting.
Cassiopeya11 november 2010
Får nog hålla med flera andra, lime var det första jag tänkte på...det brukar vara super :)
mssalmonella11 november 2010
Jag har gjort sådana cupcakes förut. Då hade jag en jordgubbe mellan muffins och frosting. Använde då frysta som jag tinade upp. Dom är lite syrligare och passar jättebra!
Hej på er, jag ska till min dotters dop göra ett antal olika sorters cupcakes i miniformat.
Tänkte ha en chokladmuffin med vit choklad frostning, men skulle vilja ha en fyllning för att dämpa sötman lite, vad skulle passa? Hallon och blåbär kommer att vara med i andra sorter så dess bär är uteslutna.
Vad tror ni skulle funka?
borde inte jordgubb funka?
Vad ambitiöst! Jag tänker kiwimos, eller passionsfrukt (blir lite dyrt bara) eller aprikospuré du vet typ barnmatsburk. Aprikos o choklad är urgott.
Varför inte lime? Jag brukar ha citron eller limemousse tillsammans med vit choklad i mina tårtor och det är supergott
lime tycker jag bryter av fint mot vit choklad.. apelsin mot den mörka
lite tråkigt kanske, chili är gott i mörk choklad om det skulle gå att använda på nått vis?
Vad ambitiöst! Jag tänker kiwimos, eller passionsfrukt (blir lite dyrt bara) eller aprikospuré du vet typ barnmatsburk. Aprikos o choklad är urgott.
Kiwi lät spännande, hur skulle man gå tillväga, blanda det med något? eller bara lägga i färsk kiwi?
Varför inte lime? Jag brukar ha citron eller limemousse tillsammans med vit choklad i mina tårtor och det är supergott
Lime låter också gott, men blir det inte lite mycket "kladd" med en mousse och sedan en frosting?
Eller det kanske funkar. Recept på limemousse?
Nu ville du visserligen ha nåt för o dämpa det söta, men jag måste bara säga min godaste fyllning, funkar till vanliga muffins också.
Kolasås eller kokad kondenserad mjölk, typ knappt en matsked i varje. O sen blanda vispad grädde med samma som du fyllde med, och toppa muffinsen med detta. Det är så gott!
Ang kiwi tänkte jag bara mosad färsk kiwi, typ spruta in i cupcakes innan frosting går på? Jag har faktiskt inte gjrot det själv tänkte bara att smaken vore bra.
Nu ville du visserligen ha nåt för o dämpa det söta, men jag måste bara säga min godaste fyllning, funkar till vanliga muffins också.
Kolasås eller kokad kondenserad mjölk, typ knappt en matsked i varje. O sen blanda vispad grädde med samma som du fyllde med, och toppa muffinsen med detta. Det är så gott!
Den fyllningen har jag tänkt att ha i en "vanlig" muffins med whipped cream frosting.
Får nog hålla med flera andra, lime var det första jag tänkte på...det brukar vara super :)
Jag har gjort sådana cupcakes förut. Då hade jag en jordgubbe mellan muffins och frosting. Använde då frysta som jag tinade upp. Dom är lite syrligare och passar jättebra!