Funderar på att baka denna ananaskladdkaka till jobbets fredagsfika. Men vad ska man servera till? Grädde, glass?? Vad? Blir den kladdig som en kladdkaka eller blir den mer som en ananaspaj?
Nån som har gjort den och vet??
slarvan20 maj 2015
Ingen som kan tipsa om nåt att servera till?
Rajdon20 maj 2015
Kaffe. Eller ta vaniljvisp och blanda i lite ananas-spad och strössel med chokladsås och kolasås i. Dee bli ba bulla {pirate}
stepanova27 maj 2015
hej, nu var det ett tag sen du skicka denna länk,men jag testade att göra den igår och jag måste säga att 4 msk vaniljsocker kan det bara inte vara! jag gjorde dock efter receptet och det bara brändes i halsen med vanilj socker smak!! alltså tsk ska det säkert vara. synd på tid, pengar och en hel kaka som åkte i soporna (N)
sussisus23 juni 2015
Det ska vara 4 msk vaniljsocker - och då ska det vara vaniljsocker och ingenting annat, inte vanillinsocker eller någon annan blandning.
Synd att du inte gillade den, men prova gärna med 4 tsk istället och skriv vad du tyckte.
Ursprungsreceptet är egentligen en chokladkladdkaka där jag ersatte 4 msk kakao med 4 msk vaniljsocker (men det är alltså viktigt att ta riktigt vaniljsocker).
http://www.matklubben.se/matklubben/slarvan/kokbok/?id=14884390&recipeid=66524
Ananaskladdkaka
Funderar på att baka denna ananaskladdkaka till jobbets fredagsfika. Men vad ska man servera till? Grädde, glass?? Vad? Blir den kladdig som en kladdkaka eller blir den mer som en ananaspaj?
Nån som har gjort den och vet??
Ingen som kan tipsa om nåt att servera till?
Kaffe. Eller ta vaniljvisp och blanda i lite ananas-spad och strössel med chokladsås och kolasås i. Dee bli ba bulla {pirate}
hej, nu var det ett tag sen du skicka denna länk,men jag testade att göra den igår och jag måste säga att 4 msk vaniljsocker kan det bara inte vara! jag gjorde dock efter receptet och det bara brändes i halsen med vanilj socker smak!! alltså tsk ska det säkert vara. synd på tid, pengar och en hel kaka som åkte i soporna (N)
Det ska vara 4 msk vaniljsocker - och då ska det vara vaniljsocker och ingenting annat, inte vanillinsocker eller någon annan blandning.
Synd att du inte gillade den, men prova gärna med 4 tsk istället och skriv vad du tyckte.
Ursprungsreceptet är egentligen en chokladkladdkaka där jag ersatte 4 msk kakao med 4 msk vaniljsocker (men det är alltså viktigt att ta riktigt vaniljsocker).