Vi skall ha en Bouillabaisse middag med några vänner.
Kan någon rekommendera en sydfransk efterrätt som följer detta tema?
/Mike
The_mama97mia14 februari 2010
Jag skulle satsa på en riktigt god "fransk" chokladtårta.
Gnurf14 februari 2010
Eller...
http://sv.wikipedia.org/wiki/Clafoutis
The_mama97mia14 februari 2010
Chokladkaka med likörkräm
Vet inte hur Franskt detta är men har serverat efter fisksoppemiddagar och det har varit perfekt.
Leahcim14 februari 2010
Tack för era svar
Fick även detta på mail:
"Dear Michael:
Thank you for your e-mail.
I would recommend a Cotes de Provence rose to drink. Bouillabaisse is a filling meal so desserts tend to be very simple. It also depends what time of day you are serving it. If it is served mid-day then you could serve a sweet some hours later. A pastry or fruit tart would be appropriate. If you are serving later in the evening, fresh fruit presented attractively.
Hej Vänner
Vi skall ha en Bouillabaisse middag med några vänner.
Kan någon rekommendera en sydfransk efterrätt som följer detta tema?
/Mike
Jag skulle satsa på en riktigt god "fransk" chokladtårta.
Eller...
http://sv.wikipedia.org/wiki/Clafoutis
Chokladkaka med likörkräm
Vet inte hur Franskt detta är men har serverat efter fisksoppemiddagar och det har varit perfekt.
Tack för era svar
Fick även detta på mail:
"Dear Michael:
Thank you for your e-mail.
I would recommend a Cotes de Provence rose to drink. Bouillabaisse is a filling meal so desserts tend to be very simple. It also depends what time of day you are serving it. If it is served mid-day then you could serve a sweet some hours later. A pastry or fruit tart would be appropriate. If you are serving later in the evening, fresh fruit presented attractively.
Sincerely,
Clifford A. Wright"
/Mike