Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dessert efter en Bouillabaisse

  • Leahcim 14 februari 2010

    Hej Vänner

    Vi skall ha en Bouillabaisse middag med några vänner.
    Kan någon rekommendera en sydfransk efterrätt som följer detta tema?

    /Mike

  • The_mama97mia 14 februari 2010

    Jag skulle satsa på en riktigt god "fransk" chokladtårta.

  • Gnurf 14 februari 2010

    Eller...

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Clafoutis

  • The_mama97mia 14 februari 2010

    Chokladkaka med likörkräm
    Vet inte hur Franskt detta är men har serverat efter fisksoppemiddagar och det har varit perfekt.

  • Leahcim 14 februari 2010

    Tack för era svar

    Fick även detta på mail:
    "Dear Michael:

    Thank you for your e-mail.

    I would recommend a Cotes de Provence rose to drink. Bouillabaisse is a filling meal so desserts tend to be very simple. It also depends what time of day you are serving it. If it is served mid-day then you could serve a sweet some hours later. A pastry or fruit tart would be appropriate. If you are serving later in the evening, fresh fruit presented attractively.

    Sincerely,

    Clifford A. Wright"

    /Mike

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.