Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dop - marshmallows doppade i chocklad...

  • Jilliii 5 november 2012

    Hej där!

    Sitter nu och planerar det sista på sonens dop som ska ske snart. Kom och tänka på marshmallows som man sätter på en pinne, doppar i cholad (vit) och sedan i strössel...

    Hur långt i förväg kan man förbereda det? Ska det vara samma dag eller kán man göra det typ kvällen innan?


    Någon annan som har något roligt tips?

  • Cassiopeya 5 november 2012

    Det går bra att göra ett par dagar i förväg. Du kan doppa i vit, ljus och mörk choklad och doppa i olika strössel eller kokos. Jättefint och smaskigt :D

  • Jilliii 5 november 2012

    Färgade just lite kokos med blå pastafärg, och tänkte kika efter lite strössel senare i affären. Torkar mars. väldigt mycket? Tänkte hur syret påverkar både mars. och chokladen?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.