När jag bakar dumlemuffins hamnar alltid dumlen i botten som en klump och liksom fastnar i muffinspappret.
Visst, det är väl gott det också, men jag vill ha dumlen mitt i muffinsen. :)
Jag har provat att ha i dumlekolan i början och i mitten av gräddningen. Jag har även provat att grädda hälften av smeten först och efter halva gräddningstiden haft i dumle + resterande smet.
Men inget bra restutat... Hur ska jag göra?
MelleBandolo29 juli 2008
Hmm.. Jag tror det är svårt att få den i mitten, men om man kanske delar dumlen lite innan man läger i den, så kanske den inte blir lika tugn och därför intee sjunker ner hela vägen till botten..
frucaos29 juli 2008
Jag har aldrig provat dumlemuffins, men väl dumlekakor - och där är det inte någon risk att den sjunker! Mycket goda dessutom(L)
fiolida26 augusti 2008
Dumlemuffins, är det vanliga muffins med dumle i? Det lät himla gott!
Maripoosa26 augusti 2008
Lovar dig att väl bakade dumlemuffins med frosting på (gärna med lite smält dumlekola i!) är jättegoda (H)
När jag bakar dumlemuffins hamnar alltid dumlen i botten som en klump och liksom fastnar i muffinspappret.
Visst, det är väl gott det också, men jag vill ha dumlen mitt i muffinsen. :)
Jag har provat att ha i dumlekolan i början och i mitten av gräddningen. Jag har även provat att grädda hälften av smeten först och efter halva gräddningstiden haft i dumle + resterande smet.
Men inget bra restutat... Hur ska jag göra?
Hmm.. Jag tror det är svårt att få den i mitten, men om man kanske delar dumlen lite innan man läger i den, så kanske den inte blir lika tugn och därför intee sjunker ner hela vägen till botten..
Jag har aldrig provat dumlemuffins, men väl dumlekakor - och där är det inte någon risk att den sjunker! Mycket goda dessutom(L)
Dumlemuffins, är det vanliga muffins med dumle i? Det lät himla gott!
Lovar dig att väl bakade dumlemuffins med frosting på (gärna med lite smält dumlekola i!) är jättegoda (H)