Hur långt iförväg kan jag göra iordning Budapestrullen?
Kan jag baka"kakan" en dag och fylla den nästa dag?
lenajeanette22 maj 2008
Jag vet att jag gjort den i förväg och fryst den, och då gjort den helt klar.
sonja5522 maj 2008
Skrivet av lenajeanette den 22 maj 2008
Jag vet att jag gjort den i förväg och fryst den, och då gjort den helt klar.
Blir inte grädden konstig då?
lenajeanette22 maj 2008
Jag gjorde efter receptet i rutiga kokboken där man blandar med mandarinklyftor. Jag märkte inget med grädden. Men det sägs ju att gräddenkan bli "korning" men som sagt, det blev inget konstigt alls.
lenajeanette22 maj 2008
googlade lite och hittade hit till matklubben...varför gå över ån??????
Går jättesnabbt att göra. Som en sockerkaka, in i ugnen låt svalna och sen lägger du i det du vill ha...
nettans22 maj 2008
Oj jag missuppfatatde nog lite, det var hur lång tid i förväg....
jas6522 maj 2008
Jag brukar frysa marängen och fylla den när jag skall servera den. Den går också bra att frysa med fyllning och låta den tina långsamt i kylskåpet. Marängen blir inte så knastrig i konsitensen om man fryser den.
Höfta mera och blanda in hallon i marängen tillsamans med mandariner.
irrevirre23 maj 2008
Det går fint att frysa om du skall göra den långt i förväg. Men gäller det bara dagen innan så blir den nästan bara bättre av att stå ett dygn.
Lycka till:-)
sonja5523 maj 2008
Tack till er alla som har lämnat tips.Tänkte göra den när min man fyller 60 år nu i juni
Hur långt iförväg kan jag göra iordning Budapestrullen?
Kan jag baka"kakan" en dag och fylla den nästa dag?
Jag vet att jag gjort den i förväg och fryst den, och då gjort den helt klar.
Jag vet att jag gjort den i förväg och fryst den, och då gjort den helt klar.
Blir inte grädden konstig då?
Jag gjorde efter receptet i rutiga kokboken där man blandar med mandarinklyftor. Jag märkte inget med grädden. Men det sägs ju att gräddenkan bli "korning" men som sagt, det blev inget konstigt alls.
googlade lite och hittade hit till matklubben...varför gå över ån??????
Marängrulle Budapest
Går jättesnabbt att göra. Som en sockerkaka, in i ugnen låt svalna och sen lägger du i det du vill ha...
Oj jag missuppfatatde nog lite, det var hur lång tid i förväg....
Jag brukar frysa marängen och fylla den när jag skall servera den. Den går också bra att frysa med fyllning och låta den tina långsamt i kylskåpet. Marängen blir inte så knastrig i konsitensen om man fryser den.
Höfta mera och blanda in hallon i marängen tillsamans med mandariner.
Det går fint att frysa om du skall göra den långt i förväg. Men gäller det bara dagen innan så blir den nästan bara bättre av att stå ett dygn.
Lycka till:-)
Tack till er alla som har lämnat tips.Tänkte göra den när min man fyller 60 år nu i juni