Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

finskt surdegsbröd

  • 22 maj 2006

    har någon recept på äkta finska svata surdegsbröd typ fazers rallarkakor

  • 3 juni 2006

    5-6l vatten 1 msk.jäst 5msk salt goda rågmjöl till en hård deg degen görs helst i en trä byttä Vatnet värms jummen tilläg jäst mjöl so mucket att det bli en vel- ling gnåda hård cirka 5min+5min. täck degen med en duk låt stå i ett varmt rom vlera timmar då jäser deg- en.tillägg mjöl so mucket att degen bli hård gnåda helst dan efter

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.