Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förrätt, huvudrätt och efterrätt....

  • ros 21 januari 2009

    :)Hej alla glada matklubbsvänner!
    Vill ni vara snälla och hjälpa mig?
    Vi ska ha en bjudning lördagen den 31 januari.
    Vi blir 6 vuxna, 2 tonåringar och 2 barn

    :)Jag vet att ni har så många goda och läckra recept, som jag gärna vill ta del av.

    Mitt förslag är att göra någon form av kycklinggratäng som huvudrätt.

    Passar det med räkor i någon form som förrätt?

    Till efterrätt vill jag ha något som går att frysa och förbereda.

    När vi har bjudningar, så vill ja umgås och inte bara stå vid spisen.

    Jag längtar att få ta del av många goda och läckra recept.

    Ha det så bra!(Y)(Y)(Y)
    Mvh Ros

  • lisbethv 21 januari 2009

    Hejsan!
    även jag ska ha en liten fest på Lördag.Jag ska göraToast med skagenröraOstgratinerad fläskfilé med potatisgratäng o en sallad.Snabb Pannacotta med lite frysta bär.
    det mesta går att göra före,potatisgratängen o fläskfilen sköter sig själva ugnen.

  • Klingan 21 januari 2009

    Något som är enkelt att göra och som kan göras dagen innan är min goda Toblerone parfait. Du fryser den som en hel kaka eller i portionsformar. Lovar dig att den uppskattar av både vuxna som barn. Har bara fått positiva kommentarer från de testat receptet.

    Toblerone parfait

  • ros 22 januari 2009

    :)Hej!
    Tack för alla goda recept!

    Är det några fler som kan dela med sig av sina goda recept!

    Tack på förhand!

  • frucaos 22 januari 2009

    Avokadosoppa (kall) till förrätt! Det är mums. Möjligen kan tonåringarna vara lite skeptiska, men barn brukar tycka om len avokado. Jag hittade ett recept på ica.se (buffé) med marinerade kräftstjärtar till - det var väldans gott.
    Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär är en god och lättlagad efterrätt. Kan göras i god tid, dekorera med valfri frukt /bär innan servering.

  • ros 24 januari 2009

    :)Hej igen!
    Är det några fler som har recept på en förrätt med räkor?

    Recept på kycklinggratäng till huvudrätten?

    Till efterrätt söker jag något som går att frysa in och förbereda?

    Jag vill ta del av era smarriga recept och förslag?

    Tack på förhand! Ha det så bra!
    Mvh Ros(Y)

  • anluk 24 januari 2009

    Här kommer mina förslag:

    Förrätt Går kanon att göra röran på morgonen och fixa till korgarna då också. Sedan är det bara att fylla med röran precis innan ni äter.



    Huvudsrätt:
    Ingen gratäng men är så bra eftersom den går att göra i förväg och sedan bara värma upp och koka ris eller pasta till. Denna gillas av alla jag bjudit den på. Mina barn älskar den!



    Efterrätt:

  • Lilljeppe 24 januari 2009

    Här är mina förslag
    Förrätt
    Kräftsoppa
    Varmrätt
    Kyckling gratäng med philadelfiaost
    Eller min favorit, fast utan grönmögelost och med brie istället
    Fläskfilé under roqueforttäcke
    Dessert som vinner allas smaklökar. Man kan ju även blanda i dajm eller något annat man vill ha.
    Chezz cake eller cheesecake frozen

  • LEDIVO 24 januari 2009

    Här kommer ett förslag där du kan förbereda det mesta.
    Räkcocktail
    Fläskfilé med lök- och champinjonröra
    Mandelparfait
    Lycka till med bjudningen nästa lördag! Vi ska då fira min mammas födelsedag och har lycksen att
    själv bli bjuden.
    //KAROLO

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.